Altid 100% PRISMATCH

Hos Lumbye Biler matcher vi altid 100% prisen! Med vores prismatch er du garanteret, at vi matcher et hvert skriftligt tilbud på service af din Renault

Prismatch

Der er mange fordele ved at vælge autoriseret service, når din Renault skal på værksted. Et autoriseret service betyder nemlig, at du er garanteret, at din Renault bliver serviceret og repareret ud fra fabrikkens forskrifter. Det er specialuddannede Renault teknikere, som vi har på vores værksted. Det betyder ikke kun, at de har et bedre kendskab til alle Renault modeller, men også at de hurtigt kan fejlfinde et muligt problem.

Med vores prismatch er du garanteret, at vi matcher et hvert skriftligt tilbud på service af din Renault, såfremt at tilbuddet er givet af et værksted, der ligger højst 40 km fra vores adresse. Vi er klar til at matche prisen på det tilbud, som du har fået fra et uautoriseret værksted, såfremt at tilbuddet indeholder det samme arbejde og servicepunkter i henhold til din bils serviceskema og Renaults norm, og det skal være baseret på originale Renault reservedele og anbefalede væsker/olier.

 

Vi matcher tilbuddet hvis det er: 

  • På skrift
  • Ikke er mere end 14 dage gammelt
  • Er indhentet max 40 kilometer fra vores adresse
  • Indeholder det samme arbejde og servicepunkter i henhold til din bils serviceskema
  • Er baseret på originale Renault reservedele og anbefalede væsker/olier